Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
Algemene voorwaarden voor www.raakm.com

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW en exclusief verzendkosten.

Bestelling plaatsen

Om een bestelling te plaatsen heeft u een account nodig. U kunt ervoor kiezen om direct te bestellen en tijdens het bestelproces een account aan te maken. Volg dan de stappen zoals aangegeven op uw scherm. Ook voor volgende bestellingen kunt u dit account gebruiken.

U kunt er ook voor kiezen om eerst een account aan te maken. Om een account aan te maken klikt u rechtsboven op de homepagina op Nieuw account. Vervolgens selecteert u welk type klant u bent en kunt u uw gegevens invullen. Zodra u succesvol bent aangemeld, kunt u uw bestelling plaatsen.

Je bestelling wordt in behandeling genomen, zodra het verschuldigde bedrag in zijn geheel op de bankrekening van Raakm  is bijgeschreven.

Indien er binnen 5 werkdagen geen betaling is ontvangen, ontvangt de koper een herinnering. Wordt hieraan binnen 3 werkdagen geen gehoor gegeven, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Er kunnen lichte kleur- of materiaalverschillen optreden. Foto`s geven de aangeboden artikelen zo goed mogelijk weer, maar een kleur kan op een beeldscherm anders over komen.

Voor retouren geldt dat de koper binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling contact opneemt met Raakm. Na overleg mag het artikel dan retour gezonden worden. De verzendkosten en het risico van de retourzending (verlies, beschadigding) zijn voor de koper. Verpak je retourzending dus deugdelijk en verzeker het pakket eventueel. Retourzendingen die beschadigd aankomen bij Raakm, worden niet gecrediteerd.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste adresgegevens. Raakm is niet aansprakelijk voor zendingen die verloren zijn gegaan als gevolg van verkeerd verstrekte adresgegevens.

Zodra de bestelling verzonden wordt, ontvang je een bevestiging van verzending. Indien de zending daarna niet binnen 3 werkdagen is ontvangen, verzoek ik je contact op te nemen met Raakm.
Raakm werkt met vaste verzendkosten. Deze zijn opgebouwd uit portokosten, verpakkingskosten en BTW.  Breekbare en/of waardevolle zendingen worden zonder meerprijs verzekerd verzonden. Sommige artikelen zijn te waardevol om met brievenbuspost verzonden te worden, hierbij wordt automatisch pakketpost geselecteerd.

Verzendkosten  €4,50

Indien u er voor kiest de bestelling op te halen in Ruinerwold dan kan de bestelling vooraf betaald worden met garantie dat de artikelen ook daadwerkelijk voor u blijven gereserveerd. Indien u niet van te voren wenst te betalen maar bij ophalen dan is het mogelijk door contant af te rekenen of te pinnen. De bestelling wordt 5 dagen voor u gereserveerd. Indien uw bestelling na die 5 dagen niet is opgehaald, zullen de artikelen weer te koop worden aangeboden.
Raakm  behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden te wijzigen.

Raakm  behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen.

Auteursrecht:

De handgemaakte Raakm artikelen worden door mij persoonlijk ontworpen en gemaakt en zijn auteursrechtelijk beschermd! Dit geldt ook voor door mij gemaakte foto`s en door mij geschreven teksten.

Niets mag zonder mijn toestemming worden overgenomen of nagemaakt. Inbreuk hierop is strafbaar. Er zal door mij altijd actie ondernomen worden, en indien nodig aangifte worden gedaan.

Raakm.com is eigendom van Annette van der Zee-Marris

KvK: 01178967

Munnikenland 3

7961DG Ruinerwold